Skicka Nallebud

Har du hört talas om nallebud? Nu för tiden kan ett blommogram innebära så mycket mer än bara blommor. Choklad är ett populärt tillskott till blombuketten, och man kan också få Trisslotter och vaser levererade av blombudet. Nu är det dags för nästa steg – nallar! Så många av oss har en märkligt stark koppling till vår barndoms nallar, så det kommer knappast som någon överraskning att en nalle med blombuketten väcker extra starka känslor. Förmedlarna på den här sidan har alla visat sig vara pålitliga leverantörer av blommor och flera olika tillbehör, och de når de flesta hörn av landet.

Skicka nalle och blommor

Hittills finns det ingen förmedlare som enbart skickar blommor, men alla företag på den här sidan kan komplettera din blombukett med söta nallar i olika storlekar. Det finns så många möjliga mottagare av blommor med nalle – de nyblivna föräldrarna, din vän som ligger på sjukhus, din flickvän… En sak är säker: om du skickar nalle och blommor sticker din gåva ut i mängden. Skicka ett nallegram i dag!

Alla hjärtans dag

Om du bor nära eller tillsammans med din käraste finns det säkert en mängd roliga saker ni kan göra tillsammans på alla hjärtans dag. Om du inte behöver hjälp med att planera en dag av romantiska aktiviteter är det bara att gratulera. Om du däremot vill ge dagen en lite oväntad twist kan du beställa ett blommogram att dyka upp till frukosten. Hon öppnar blommorna och blir glad – sedan ser hon nallen och blir överlycklig. En härlig alla hjärtans dag har börjat.

Alla hjärtans dag present

Kom ihåg att boka ditt blombud i god inför alla hjärtans dag, eftersom det ofta blir rusning. Leverantörerna på den här sidan har många års erfarenhet och håller vad de lovar. Om du är långt borta från din käresta och vill överraska henne på alla hjärtans dag finns det många tillval till den traditionella blombuketten. Låt oss föreslå en lurvig liten nallebjörn. Kanske slår du på stort och skickar en ask choklad också?

Skicka nalle på mors dag 2017

Din mamma gav dig antagligen din första nalle, så det är väl inte mer än rätt att du återgäldar gåvan. Alla blombud på den här sidan erbjuder nallar som tillval till de traditionella blommogrammen, så passa på och liva upp buketten med en söt liten filur. Kanske kan en sådan gåva ursäkta att du inte hört av dig på ett tag? Skicka en nalle den här mors dagen och se vad som händer.

Krya på dig present

Det sägs att ett gott humör är viktigt vid återhämtning efter en sjukdom. Något som helt säkert får de flesta att skratta till är att få en nalle tillsammans med blombuketten. Blomförmedlarna här bredvid har flera olika nallar i sitt utbud, så passa på att beställa ett nallebud till din vän som behöver lite extra omtanke.

Present till flickvän

Har din flickvän en märklig förkärlek för kramdjur, och speciellt nallar? Om svaret är ja finns det väl ingen orsak att inte skicka en bukett och en nalle till henne. Om svaret är nej så har hon bara inte berättat det för dig ännu. Alla tycker om nallar! Överraska henne med romantisk bukett och en gullig liten nalle i dag så har du ditt på det torra ett tag framöver.

Skicka nalle till sjukhus

Alla avdelningar på sjukhusen tillåter inte blommor, ibland av hygieniska skäl, ibland för att hjälpa allergikerna. Om du inte vill riskera att din gåva försvinner helt och hållet kan du kombinera buketten med en nalle – om blommorna inte tillåts så gör åtminstone nallen det. Dessutom kan knappast någon motstå en söt liten nalle.