Skicka choklad med blombud

Blommogram, alltså att skicka blommor med blombud, är bekant för de flesta. Det är inte konstigt att blommor är så populära som gåvor då de stimulerar så många olika sinnesintryck: de är vackra, doftar gott och kan till och med kännas sköna i handen. Egentligen har de bara en nackdel, och det är att de oftast inte går att äta. Som tur är finns det en lösning: choklad. Varför inte skicka choklad på mors dag tillsammans med blommogrammet? Choklad fungerar förstås också ypperligt som present till flickvännen eller som en uppmuntrande ”krya på dig”-hälsning till någon som du bryr dig om. Här hittar du kontakter till pålitliga chokladbud och blombud som kan leverera din gåva till landets alla hörn. De har både säsongens finaste blommor och utvalda chokladpraliner för alla tillfällen.

Skicka choklad och blommor

Kombinationen blommor och choklad säger nog ingen nej till. Medan den exklusiva blombuketten sprider doft och färg i bostaden kan mottagaren luta sig tillbaka och njuta av en bit exklusiv choklad. Våra blomsterförmedlare har inte bara blombuketter för alla tillfällen, utan kan också erbjuda till exempel belgiska praliner, fudge och tryffel. Att skicka choklad och blommor tillsammans gör att gåvan sticker ut i mängden.

Alla hjärtans dag

Om du bor tillsammans med, eller i närheten av, din käraste är du lyckligt lottad. Låt alla hjärtans dag vara ett tillfälle då ni firar ert alldeles speciella band. Ni har säkert egna smultronställen ni vill besöka och aktiviteter ni gärna gör tillsammans. Vad är väl en bättre början på dagen än en doftande bukett blommor på frukostbordet? Kanske en ask choklad till det? Våra blombud levererar på utsatt tid och ofta med kort varsel, men tänk på att inför dagar när blommogram är populära kan det vara klokt att beställa i god tid!

Alla hjärtans dag present

Ibland kan man helt enkelt inte vara tillsammans på alla hjärtans dag. Visst kommer man ganska nära varandra med videosamtal och lite gulligt chattande, men det gäller ändå att tänka till lite extra om man ska fira alla hjärtans dag på olika håll. Ge din partner en alla hjärtans dag-present för alla sinnen – skicka blommor och choklad.

Skicka choklad mors dag 2017

Också din mamma mår bra av lite välsmakande uppmärksamhet, och mors dag är ett utmärkt tillfälle. Skicka choklad på mors dag 2017. Om du dessutom kombinerar chokladen med en bukett blommor är alla årets synder förlåtna. Det finns flera blomsterförmedlare som kan leverera både blommor och choklad till din mor. Gör det enkelt för dig i år – anlita ett blombud till mors dag.

Krya på dig present

Det finns saker som är svåra att säga tillräckligt väl bara med ord. En bukett blommor kan verka som en torftig gest när någon blivit sjuk, men det fungerar. Det finns en orsak till att varje sjukhus har åtminstone en blomkiosk i närheten – folk uppskattar blommor när de återhämtar sig. Kom ihåg att en del sjukhusavdelningar inte tillåter blommor på grund av allergier eller sanitetsskäl, så fråga i förväg. Att skicka choklad kan då vara en bra idé!

Present till flickvän

Finns det särskilt romantiska blommor? Jodå! En solitär röd ros, eller ett helt knippe rosor, kanske tillsammans med skimrande vit brudslöja, är en klassiker. En modernare version av en romantisk bukett kan gå i rosa toner med inslag av lila anastasia och uppstickande veronica i purpur. Eller kanske överraskar du din flickvän med hennes favoritblomma som hon inte visste att du kände till! Med ask choklad tillsammans med blommogrammet kan du vara säker på att vara världens bästa pojkvän – åtminstone för en dag.

Chokladbud

Trenden är tydlig – i dag levererar blombud så mycket med än bara blommor. Kanske ska vi kalla dem chokladbud i stället? Kärleksbud kanske, eller vänskapsbud. Om du anlitar någon av förmedlarna på den här sidan kan du lita på att din gåva är i goda händer och levereras enligt överenskommelse.