Interflora begravningsblommor

Interflora skickar de beställda kondoleansblommorna med blombud hem till de anhöriga och familj som förlorat en nära eller kär person. Blommorna går att få i alla färger men vanligtvis väljer man begravningsblommor i ljusa och svaga färger.

BEställ intefloras begravningsblommor

Euroflorist begravningsblommor

Tyvärr händer det oss alla någon gång i livet. Man själv eller någon närstående förlorar en person i sitt liv. Det är en svår situation och man vill visa sin medkänsla. Att ge bort blommor är ett bra sätt att utrycka sina känslor och sin sorg för personen. Euroflorist skickar begravningsblommor över hela landet.

Beställ euroflorist begravningsblommor

Flowerhouse begravningsblommor

Flowerhouse skickar alla begravningsblommor direkt till kyrkan i god tid före ceremonin börjar. Du som beställare fyller i alla uppgifter om begravningen när du beställer. De flesta dekorationer går att få i alla typer av färger och typer av blommor. Lägg en kommentar vid beställningen om ni har specifika önskemål så löser Flowerhouse det åt er.

Beställ flowerhouse begravningsblommor

Typer av begravningsblommor

Det finns olika typer av blommor till begravning. De vanligaste typer är en enskild blomma, krans eller bukett.

Begravningsblommor

En begravningsblomma köps oftast styckvis och de är den blomma man lägger på kistan när man tar sitt sista farväl. Begravningsblomman brukar oftast vara en ros eller en lilja.

Begravningskrans

En begravningskrans köper man och skickar oftast till kyrkan direkt innan begravningen börjar. De en en krans man lägger framför kistan som ses av alla som går fram och lägger en begravningsblomma. Begravningskransen skickas oftast av familjer där man fäster ett sorgeband med en fin farväl text från familjen.

Begravningsbukett

Att använda en bukett fungerar på samma sätt som att beställa en krans. Den är till för att ligga framför kistan när folk går förbi och lägger sina blommor. Huruvida du ska välja en krans eller en bukett är upp till smak och tycke. Det finns inget rätt eller fel så välj den typ av blomsterarrangemang du anser passa.

 

www.svenskablomsterbud.se